به گزارش مشرق به نقل از آخرين، وزير صنايع که به جهت برخي اقدامات خاص بويژه در عرصه ثبت اختراع ديگران به نام خود شهره آفاق شده ،تاکنون گزارشي از چگونگي هزينه شدن کمک 5 ميليارد توماني کارگروه حمايت از توليد براي بخش هاي بحران زده صنعت در قالب طرح جنجالي کلينيک صنعت ارايه نداده است.اين در حالي است که اين بودجه براساس اختراع ديگري که محرابيان به نام خود ثبت کرده بود ،تخصيص يافته است .
ماجرا کمک 5 ميليارد توماني به اين اختراع شخصي محرابيان ! از آنجا آغاز شد که يک جوان به همراه يک تيم 30 نفره با هدف آسيب شناسي و عارضهيابي صنايع در سال 1386 اقدام به تاسيس نهادي تحت عنوان «کلينيک صنعت» کرد و در نامهاي خطاب به رياست جمهوري طرح را معرفي کردند. نامه مربوط به اين طرح و پروژه نيز از رياست جمهوري به وزارت صنايع ارجاع داده شد.
پس از چند ماه جلسات و نشستهاي مشترک و ارايه طرحها و پروژههاي متنوع از سوي طراحان جوان طرح به وزارت صنايع و زيرمجموعه هاي آن و تأييد طرحها و قولهاي مساعد براي همکاري در اجراي طرح هيچ اقدام مشخصي از سوي وزارت انجام نشد و طراحان در پيچ و خم اداري وزارت خانه سرگردان شدند.
پس از چندي به ناگاه اين طرح توسط وزارت متبوعه دقيقا کپي برداري شد و وزير جوان پس از يک مانور تبليغاتي و رسانه اي گسترده از طراحي يک طرح عظيم براي نجات صنعت کشور با عنوان «کلينيک صنعت» خبر داد و مدتي بعد ساختاري را با همين عنوان و مأموريت و شرح وظيفه مشخص در وزارت خانه ايجاد کرد و جالب آن که محرابيان در مصاحبههاي متعدد با تأکيد بر ابتکار خود در نجات صنعت از بحران از اختصاص 5 ميليارد تومان به اين طرح خبر داد. به اين ترتيب طراحان طرح بعد از دو سال تلاش از پروژه کنار گذاشته شدند و نامه و اعتراضات متعدد آنها ره به جايي نبردند.(اسناد و مدارک مربوطه موجود است)
پيگيريها از مسئولان وزارت صنايع هم براي چگونگي هزينه کرد و تاثيرات اين طرح براي صنعت کشور و دستاوردهاي آن براي درمان بخش هاي بيمار صنعت هم ره به جايي نبرد و از پاسخگويي خودداري کردند.با اين حال بررسي ها نشان مي دهد که وزارت صنايع اقدام به راه اندازي کلينيک صنعت کشور در پارک فناوري دانشگاه تهران کرده اما درباره عملکرد آن گزارشي تاکنون منتشر نشده است.درعين حال آخرين آماده شفاف سازي و انتشار عملکرد وزارت خانه در اين خصوص در صورت تمايل و اعلام همکاري آنان است.
گفتني است محرابيان در زمينه ثبت اختراع يک پرونده جنجالي ديگر را هم در کارنامه خود دارد. فرزاد سليمي توانست شکايتش از علي اکبر محرابيان وزير صنايع دولت نهم را در دادگاه به نتيجه برساند و ثابت کند اختراع اين معلم دبيرستاني توسط وزير فعلي صنايع و موسي مظلوم ربوده شده است. دادگاه عمومي تهران براساس شواهد تأييد کرد که اختراع «اتاق امن زلزله» پيش از آنکه به نام مظلوم و محرابيان به ثبت برسد، توسط سليمي اختراع و طراحي شده بود و شاکي، اين طرح را سال 82 به شهرداري تهران و سال 83 به مطبوعات ارائه داده بود. نهايتاً پس از چهارسال پيگيريهاي فرزاد سليمي، دادگاه حکم به بطلان ثبت اختراع به نام محرابيان و همکارش داد و حق معنوي اختراع را به فرزاد سليمي و محمود حسيني بازگرداند .